19 Nisan 2012 Perşembe

AŞK ŞANSINIZI SOSYALLEŞEREK ARTIRIN

                 
Hemen her gün dışarıya çıkıyorum ancak doğru dürüst bir erkek ile tanışabilmiş değilim mi diyorsunuz? O zaman aşk şansınızı sosyalleşerek artırın!


‪Bayanlar, öncelikle kalabalık bir grup halinde dolaşmamaya dikkat edin. Dışarı çıkmak için 2 kişi maksimum rakam olmalı. Kalabalık olmaktansa yalnız çıkmayı tercih edin. Sürü halinde dolaşmanız etraftaki diğer kişilerin size yaklaşmasına fırsat vermeyecektir.
Flörtöz mekanlar seçmek lazım. Salı günü hareketli olan bir yer perşembeleri boş olabilir… Mekanda köşedeki bir masaya çakılıp kalmaktansa gelen geçeni görebileceğiniz orta bir masada ya da barda oturmayı tercih edin. Gelene geçene hakim bir yere oturun derken gözleriniz dört dönüp herkesi fıldır fıldır süzmeyin. WC’ye giderken ya da bardan içki alırken ortalığı kolaçan edebilirsiniz.


Kendinize müdavim mekanlar edinin, tanımadığınız biri size nerede ne zaman ulaşabileceği hakkında fikir sahibi olmuş olur. Ayrıca tarzınıza hitap etmeyen yerlere sırf piyasa olduğunu düşündüğünüz için gitmeyin! Pizzacı popüler oldu diye her gün pizza yemek, alkol sevmediğiniz halde barda soda-limon ile oyalanmak eğreti bir görüntü oluşturuyor. Zevklerinize hitap etmeyen bir yerde tanıştığınız kişi uzun vadede size ne kadar hitap edebilir?
Arkadaş kutlamaları yeni insanlarla tanışabilmeniz için biçilmiş kaftan. Doğum günleri, yılbaşı, özel gün kutlamaları sosyalleşmek için doğru tercih. En iyi arkadaşınızınkindense, özellikle ikinci çemberden tanıdığınız arkadaşlarınızın partilerini önemseyin. Tanıdık simalarla ilgilenmeyi bırakıp, çevreden haberdar olmak için kendinize şans tanıyın.


Mezunlar günü sohbetleri, film öngösterim kokteylleri, spor salonunuzun bahar aktiviteleri de ortak noktalarınızı paylaşabileceğiniz karşı cinsten insanlarla tanışma şansınzı artırır. Burada önemli olan şey, itici olacak boyutta bilmiş tavırlar içinde olmamak.
Yeme-içmeye meraklıysanız, şarap&viski tadımları bu sene çok revaçta. Butik şarapevlerinde 10 kişilik masalarda, şarap üzerine hem keyifli bir sohbet dönüyor hem de yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalıyorsunuz. Daha sert tatlardan hoşlananlar için Galata civarındaki viski tadımları da önerilebilir.
Kurumsal bekarların yeni gözdesi iş çıkışı partileri. İş çıkışında biten günün değerlendirmesini yapmak, civar çalışanlarıyla kaynaşmak için ideal bir tercih. Dj eşliğinde içkinizi yudumlarken, asansörde karşılaştığınız o kişiye standınızda rastlayabilirsiniz. Ne de olsa iş dünyası küçük, beğendiğiniz kişinin 3. dereceden tanıdığınız çıkma ihtimali yüksek.

Kaynak: www.mymacchiato.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder