21 Mayıs 2015 Perşembe

BİR 'HAYVANLIKTA' SİZ YAPIN

Başlığı okuyarak beni tanımayanlar kafayı yediğimi düşünebilirler. Oysa beni bilenler ne demek istediğimi çoktan anlayıp, tebessüm ettiler bile... Günümüzde vicdansız, ruhsuz, duygusuz bir insan olmaktansa, benim en değerlim olanlardan hayvanlar alemine ait olmak benim için bir onurdur. Sokakta ve barınakta yaşayan sahipsiz ve terk edilen canlarımız için bugün birçok kişi taşın altına elini koymaktan hiçte çekinmiyor. Bunlardan biri de Nur Gença.











Her ay bir misafir konuk tasarımcı ağırlayan 20 K Tasarım'ın bu ay ki konuğu Nur Gença'nın girişimi olan Trendy Paws. 10 yıldır kurumsal markalarda marka müdürü olarak çalıştıktan sonra 1 yıldır sahip olduğu köpeğinin aşkı sayesinde kendi markasını kurma fırsatını bulan bir köpek sever olan Nur Gença'nın girişimi olan Trendy Paws’ın tüm satış kanallarından elde edilen  gelir karının %10'u barınaklara mama ve klinik masrafı olarak bağışlanıyor.



Alınan her ürün ile birlikte yapılan katkıdan dolayı da teşekkür kartı hediye ediliyor.

Altın kaplama kolye, küpe, bileklik, yüzük tasarımlarından oluşan koleksiyona pati baskılı geçici dövmeler ve clutch çantalar de eşlik ediyor. Hadi bakalım 'Hayvanlık' sırası sizde... :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder