28 Ekim 2011 Cuma

BU KIŞ UFO AYAKLAR ALTINDA

Kışın gelmesinin en kötü taraflarından biri de evde de olsanız üşüyen ayaklardır. Ayakların üşümemesi için kalın bir çorap üstüne giyilen patik ya da ev terliği bile hasta olmamıza engel olmayabilir. Bugüne kadar hayal ettiğim bir ürün vardı: Ayak sobası…


Sonuçta hayallerim gerçek oldu. Ufo üşüyen ayakları unutmadı ve modern zaman diliyle ayak ısıtıcısı benim kelimelerimle ayak sobasını üretti. Yani konforu ayağımıza değil ayağımızın altına getirmiş oldu. Böylece kışın çekilmez hale gelen üşüyen ayaklar artık ızdırap olmaktan çıkacaklar.


Ufo ayak ısıtıcı ayağınızın altında sürekli sıcak ısı vererek ayaklarınızın üşümesini; kan dolaşımının hızlanmasını, çalışmaktan yorulan ve gerilen eklemlerin gevşemesini, soğuğun sebep olduğu romatizma ağrılarının azalmasına yardımcı olacak. Elektrik faturalarından haberin yok, dediğinizi duyar gibiyim. Olmaz olur mu? Ama Ufo ayak ısıtıcı yaklaşık olarak 1 ayda 3 TL’lik  elektrik tüketiyormuş. Yani elektrik faturası diye bir kabus yok.


Ayak ısıtıcısını sadece evde değil, restaurant, kafe, eczane, kuaför, market, nalbur ve resepsiyon gibi ısı kaybının çok olduğu yerlerde, taş, beton ve bunun gibi ısınması güç zeminlerin kullanıldığı ev ve ofislerde, atölye, şantiye, güvenlik kulübesi, konteyner gibi ısınması güç yerlerde, kısacası elektrik bağlantısı olan her yerde kullanabilirsiniz.


Bu arada ayaklarınızın altına koyduğunuz ısıtıcının derecesini azaltmak ya da kapatmak istediğiniz de yerinizden kalkmanıza da gerek yok. Çünkü uzaktan kumandası var…http://twitter.com/#!/YaseminTopoglu 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder