14 Ekim 2011 Cuma

KIŞA İNAT adidas ORIGINALS BLUE

İster spor ister klasik bayılıyorum renkli giyinmeye… Zaten kış dediğimiz mevsim karanlık, mevsimsel depresyon kapıdayken bir de giyim kuşamımla buna destek veremem. Siz de ben gibiyseniz, spor ve renkli giyinmeyi seviyorsanız o zaman alın güzel bir öneri.


                             
adidas Originals Blue Koleksiyonu, özgün giyim odaklı güçlü bir koleksiyon. Sportif ama şık bileşenler ile bu yaratıcı sokak modası koleksiyonu, her koşulda mükemmel tarzı sunuyor. Bir de trendleri takip eden bir moda severseniz adidas Originals Blue Koleksiyonu günümüz modasına uygun, şık ve eğlenceli.

adidas Originals Blue Koleksiyonu ayakkabıları, en iyi klasikler ve yeni tarzların kapsamlı bir karışımdan oluşmuş. İz bırakan stiller, yeni materyal ve detaylarla mükemmel bir değişim geçirirken, hem kadınlar hem de erkekler için tamamen yeni, modaya uygun ayakkabıları ortaya çıkaran bir koleksiyon oluşturulmuş.

adidas Originals Blue Koleksiyonu’nda erkekler için şık 
“mid-cut” ikonik ayakkabı Hardland HI, taban üzerinde renkli zikzak uygulaması ile sunuluyor. Birçok renk ve materyal seçeneğine sahip iki yepyeni bot; COMBAT ve EASY FIVE modelleri ise kadınların favorisi olacak gibi görünüyor.

Benim favorime gelince; mavi yarım bot ve çok renkli yarım bot. Fiyatları ise mavinin 191, çok renklinin 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder