6 Ekim 2011 Perşembe

CALVİN KLEİN ile BU SONBAHAR RENGARENK



Bugün neredeyse her markanın jean modeli mutlaka vardır. Çünkü jean gündüz giyilebildiği bildiği gece için de üstüne giyeceğiniz güzel bir üst ile kurtarıcı bir giysidir. Bir de topuklu ayakkabıları çektiniz mi ayağınıza genelde her davete hazırsınız demektir. Ancak jean pantolonda rengi uydursanız bedeni, bedeni tuttursanız renk hep sorun olmuştur.
                                    
Calvin Clein’de işte gece ve gündüz her saatte geçerli, yaşı olmayanlar, kendini özgür hissedenler için rengarenk jeanler üretmiş. Ruhunuz kadar tarzınızda özgürse eğer maviden yeşile, klasik jean renginden kırmızıya kadar her renk mevcut.                            
Ayrıca bu jeanler renklerinin dışında tek düzelikten de bir o kadar uzak. Metal süslemeler ile detaylandırılmış, fitilli kumaşlar kullanılmış, kısacası sınırsız alternatife sahip bir koleksiyon. Önemli bir de ayrıntı unisex yaşam tarzını da benimseyenlerdenseniz erkekler için de ideal diyorum. Kocanıza ya da sevgilinize de bir Calvin Klein yakışabilir, denemeden bilemezsiniz. Yaz bitti ama sonbaharda Calvin Klein jeanler ile sonbaharda renkli geçecek diyebiliriz. Benim favorim ise kırmızı ve saks mavisi olan jeanler.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder