6 Ekim 2011 Perşembe

ERKEKLERE ÖZEL HEDİYELER

Bırakın sevgiliyi, kocayı hediye alacağınız erkek babanız bile olsa bir erkek için hediye almak daha doğrusu alamamak en büyük işkencelerden biridir. Bir kadın için hediye seçimi ne kadar kolay ise bir erkek için de o kadar zordur. Bir de erkeklerin düz mantık gereği alınan hediyenin mutlaka bir işlevi de olmalıdır.
Kurban bayramı yaklaşıyor ya da şu an içinde bulunduğumuz terazi ya da yaklaşan akrep burcundan birine hediye alacaksanız bu hediye hem kaliteli hem de anlamlı olmalı. Tam tersi bir durumda aldığınız hediyeyi ya çöpe atın ya da kullanmasını sakın beklemeyin.
Farklı bir hediye seçeneği arıyorsanız size bir önerim var. Style&Steel, ana malzemesi çelikten oluşan kol düğmeleri ve bileklikleriyle erkeklerin vazgeçilmezi olacak bir konsept hazırlamış. Hele ki hediye alacağınız erkek bir iş adamı modunda takım elbise giyen ve takım elbise sever biriyse kol düğmeleri tam bir nokta atışı olabilir. Hediyeyi biraz daha özel kılmak isterseniz kol düğmeleri isme özelde olabiliyor.http://twitter.com/#!/YaseminTopoglu 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder