16 Ekim 2011 Pazar

BU TWIGYLER BENİM OLMALI

Yaz, kış, soğuk, sıcak hiç fark etmez evde asla terliksiz gezemem. Terliklerimin de genelde pijamalarıma, ev kıyafetlerime uygun olmasına dikkat ederim. Hatırı sayılır bir terlik koleksiyonum olduğunu söyleyebilirim. Bu da hobilerim den biri işte.

Şimdi nereden çıktı bu terlik konusu diyecek olursanız, Twigy’nin yeni koleksiyonunu görünce acilen terlik alışverişine çıkmam gerektiğini hissettim. Koleksiyona birkaç parça daha eklemenin hiçbir zararı olmaz.
Twigy bu sezonda ayakları konuşturacağa benziyor. Çünkü bu terlikler eğlenceli olduğu kadar da şıklar. Eğlenceli ve şık durumu kadınlar için ne kadar geçerliyse Twigy erkekleri de unutmamış ve onlar içinde hem eğlenceli hem de şık farklı kategorilerde terlikler üretmiş. Klasik taraftar terliklerini ise hiç saymıyorum, onlar zaten unisex bence.

Birbirinden eğlenceli pofuduk terlikler bu kış yine baş köşede. Köpekli, ayıcıklı, tavşanlı modellerin yanı sıra ördek ailesi, maymun, timsah, köpek balığı ve küçükler kadar büyükleri de cezbedecek Şirinler ve Garfield koleksiyonu…

Kışın vazgeçilmezi ev botları ise tam istediğim gibi, rengarenk, koleksiyonuma birkaç da ev botu kesinlikle ekleyeceğime emin olabilirsiniz. Dağ botlarını anımsatan ev botları; sayısız desen, renk ve kalınlık opsiyonları ile ev kıyafetlerimi tamamlayacaklar.
Dediğim gibi Twigy erkekleri de unutmamış. Hem şık eve misafiriniz geldiğiniz de kullanabileceğiniz ya da rahat bir Pazar gününde tercih edebileceğiniz modeller tasarlamış Twigy. Özellikle ayakkabı şeklinde olanları çok hoşuma gitti, kendim için bile düşünebilirim.
Bu arada önümüzde bir bayram var, eğer hediye almayı düşündüğünüz sevdikleriniz varsa Twigy’nin iyi bir tercih olacağını söyleyebilirim. Bu arada ben yılbaşı hediyesi olarak da düşünmekteyim. Bakalım artık kimlere nasip olacak. 
Bu kadar methettin nerede bulacağız onu da söyle tam olur derseniz, Twigy mağazaları, Boyner, Ayakkabı Dünyası ve www.zizigo.com’dan alınabilir.http://twitter.com/#!/YaseminTopoglu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder