28 Ekim 2011 Cuma

HAAZ VE JONATHAN ADLER 
BİR ARAYA GELİRSE…


Jonathan Adler deyince aklınıza kim ya da ne gelir? Şimdi birçoğunuz o kim diyecek. Ancak dekorasyona meraklı olanlarınız ya da dekorasyonla uğraşanlarınız Jonathan Adler’in hem kim olduğunu hem de ne yaptığını gayet iyi biliyorsunuz.


Adler, Sex and the City, Will and Grace , Gossip Girl gibi severek seyrettiğimiz fanları haline geldiğimiz dizilerin stilize evlerini yaratan dekorasyon dünyasının dahi çocuğu… Hollywood starlarının gözdesi de olan Jonathan Adler ünlü yıldızların 1 numaralı tercihleri arasında yer alıyor. 
Teşvikiye’de bulunan Haaz ise her zevke ve ilgi alanına hitap eden, dünyaca ünlü markaların mobilya, tasarım ve objeleriyle birlikte dünyanın dört bir yanından toplanmış, bir eşi daha bulunmayan özel parçaların, birbirinden keyifli hediyeliklerin, farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserlerinin toplandığı bir mabet diyebiliriz.
Artık bir Jonathan Adler için öyle çok uzaklara gitmenize gerek yok. Los Angeles ve New York’un en çok tercih edilen tasarımcısı Jonathan Adler ile Haaz bir araya geldi.  21 Ekim itibariyle tasarımcının heykelsi objelerden, muma, şaşırtan desenlerle hazırladığı yastıklardan, iPad kılıfına, duvar kağıdından, vazoya, kırtasiyeden, aynaya kadar geniş bir yelpazeye yayılan ürünleri ve başka hiç bir yerde göremeyeceğiniz sürprizlerle dolu koleksiyonu  Haaz’da yerini aldı.http://twitter.com/#!/YaseminTopoglu 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder